Tgrt Haber
20 Şubat 2015 20:33

Fenerbahçe'de korkutan sakatlık

Akhisar maçı hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe'de yıldız oyuncu sakatlandı.

Fenerbahçe'de korkutan sakatlık
fb

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 21. haftasında 23 Şubat Pazartesi günü Akhisar Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde saat 18.00'de başlayan çalışma 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından pas organizasyonları yapan oyuncular antrenmanı çift kale maçla tamamladı.

Bekir İrtegün ve Hasan Ali Kaldırım, tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü. Gökhan Gönül antrenmanın ikinci bölümünde sol bacağının alt kısmına aldığı darbe sonucu çalışmayı tedbir amaçlı yarım bıraktı.

Akhisar maçı hazırlıkları 21 Şubat Cumartesi günü Can Bartu Tesisleri'nde yapılacak antrenmanla devam edecek. Bu antrenman saat 11.00'da başlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...