Tgrt Haber
14 Şubat 2015 17:12

Fenerbahçe'nin Gaziantepspor karşısında ilk 11'i belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşıyor.

Fenerbahçe'nin Gaziantepspor karşısında ilk 11'i belli oldu
Gaziantespor - Fenerbahçe, fenerbahçe ilk 11,

Fenerbahçe ile Gaziantepspor, lig tarihinde 58. kez karşı karşıya geliyor. İki takım arasında geride kalan maçlarda Fenerbahçe'nin galibiyet sayısında 38-11 üstünlüğü bulunuyor. Taraflar 8 maçta da eşitliği bozamazken, Fenerbahçe 118, Gaziantepspor ise 55 gol attı. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Fenerbahçe 1-0 kazandı.

GAZİANTEPSPOR - FENERBAHÇE

STAT: Kamil Ocak
HAKEM: Halis Özkahya
SAAT: 19.00
YAYIN: LigTV

FENERBAHÇE: Mert, Gökhan, Alves, Egemen, Caner, Mehmet Topal, Emre, Diego, Kuyt, Sow, Emenike
TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Kartal

Ligde en son 10. haftada Bursaspor deplasmanında 1-1 berabere kalarak 2 puan yitiren sarı-lacivertliler, daha sonra oynadığı 4 dış saha maçından galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe, ligde 19 haftada 13 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyet ve 43 puanla 2. sırada bulunuyor. Gaziantepspor ise 19 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik, 8 mağlubiyet ve 27 puanla 7. sırada yer alıyor. Ligde üçer sarı kartları bulunan Caner Erkin, Kuyt, Meireles, Hasan Ali Kaldırım ve Kadlec, Gaziantepspor maçında forma giyip, sarı kart görürse cezalı duruma düşecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...