Tgrt Haber
10 Ekim 2014 19:05

A Milliler kritik virajda

Çek Cumhuriyeti karşısında ay-yıldızlı ekibimizin forvet hattında Umut Bulut-Olcay Şahan ikilisi görev yapacak. Teknik Direktör Fatih Terim, sakatlıkları düzelen Arda Turan ve Mehmet Topal’ı ilk 11’de sahaya sürecek.

A Milliler kritik virajda
milli takım, a milli takım, umut, umut bulut, olcay, olcay şahan, terim, fatih terim, topal, mehmet topal, arda, arda turan,

Türkiye, Avrupa Şampiyonası Elemeleri Grubu'ndaki ikinci maçında bugün Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak maçı, İsveçli hakem Jonas Eriksson yönetecek.

Sakatlıkları yüzünden kadroda yer almayan Burak Yılmaz, Mevlüt Erdinç ve Mustafa Pektemek’in yokluğunda forvet hattında sıkıntı yaşayan Fatih Terim bu sorunu Olcay Şahan’la çözecek.
Hafta başından bu yana Umut Bulut’un yanında görev vereceği oyuncuyu belirlemeye çalışan Terim’in, Beşiktaş formasıyla ligdeki 5 maçta 3 gol atan Olcay’ı forvette oynatmaya karar verdiği belirlendi.
Tecrübeli teknik adam, sakatlıkları düzelen kaptan Arda Turan ile Mehmet Topal’ı da ilk 11’de sahaya sürecek. Arda sol kanatta, Mehmet Topal ise orta sahada görev yapacak.

Dörtlü defans

İzlanda karşısında 3’lü defansla oynayan ve hesapta olmayan bir yenilgiyle sahadan ayrılan A Milli Takımımız bugün dörtlü savunmaya geri dönecek. Terim defans hattını Gökhan Gönül, Semih Kaya, Ersan ve Caner’den oluşturacak.

Maç için son çalışmasını federasyonun Riva'daki tesislerinde gerçekleştiren Milli Takım, Çek Cumruriyeti ile saat 21:45'te Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılacak. Mücadeleyi İsveçli hakem Jonas Eriksson yönetecek.

Gruptaki ilk maçında Hollanda'yı 2-1 yenen Çek Cumhuriyeti de, Milliler'le yapacağı karşılaşma için son çalışmasını Saracoğlu'nda yaparak kampa girdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...