Tgrt Haber
26 Ocak 2022 11:22

Fenerbahçe Ghislain Konan transferini bitiriyor!

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Sol bek takviyesi için yoğun mesai harcayan Fenerbahçe, Ghislain Konan ile imza aşamasına geldi. Reims ile sözleşmesi haziran ayında sona erecek olan Fildişili sol bek için ödenecek bonservis de belli oldu.

Fenerbahçe Ghislain Konan transferini bitiriyor!
Fenerbahçe,Ghislain Konan,Reims,Arthur Masuaku

Ara transfer döneminde henüz bir hamle yapmayan Fenerbahçe, sol bek transferind mutlu sona yakın... Bir süredir 26 yaşındaki Fildişili oyuncu Ghislain Konan'ın menajeri ve Reims kulübü ile görüşmeler yürüten sarı-lacivertli kulüp büyük oranda anlaşma sağladı.

3.5 YILLIK SÖZLEŞME

Takvim'in haberine göre; haziran ayında sözleşmesi sone ereceği için oyuncunun bedelsiz ayrılmasını istemeyen Reims kulübünün futbolcusunu Fenerbahçe'ye satmaya razı olduğu öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin Konan için Fransız kulübüne 1.5 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli ödeyeceği, sözleşmenin de 3.5 yıllık olacağı ifade ediliyor.

Fildişi Milli Takımı'nın formasını 13 kez terleten Konan düzenli olarak milli takıma çağrılan biri isim. Güncel piyasa değeri de 6 milyon Euro civarında gösteriliyor.

Fenerbahçe Ghislain Konan transferini bitiriyor!

KONAN OLMAZSA MASUAKU

Sarı-lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal sol beke mutlaka takviye yapmaları gerektiğini söylemişti. Kanarya'nın gündemine giren son isim West Ham United forması giyen Arthur Masuaku oldu. Kongolu futbolcu ile ön görüşmeler yapıldı. 28 yaşındaki oyuncunun transfere sıcak baktığı ifade edildi.

Fenerbahçeli idareciler, Londra'ya giderek West Ham kulübüyle de masaya oturacak. Masuaku'nun West Ham ile 2024 yılına kadar kontratı bulunuyor. Bonservis bedeli 5 milyon euro. Kanarya satın alma opsiyonuyla birlikte tecrübeli sol beki kiralık olarak renklerine katmak için uğraşıyor.

Fenerbahçe sol bek transferinde birçok isimle görüşme halinde olsa da en güçlü aday Ghislain Konan... Reims forması giyen Fildişili yıldız için sarı-lacivertli idareciler Fransız temsilcisiyle görüşmelere devam ediyor. Konan ve Masuaku'dan birinin Fenerbahçe formasını giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...