Tgrt Haber
25 Temmuz 2021 16:02

Galatasaray'da Omar Elabdellaoui'ye lisans çıkarılmayacak

Yılbaşında yaşadığı talihsiz kazanın ardından takımla çalışmalara başlayan Omar Elabdellaoui'nin, sahalara dönüşünün 6 ayı bulması bekleniyor. Galatasaray'ın Norveçli sağ beke lisans çıkarmayacağı öğrenildi.

Galatasaray'da Omar Elabdellaoui'ye lisans çıkarılmayacak
Omar Elabdellaoui,Galatasaray

Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven ile oynadığı Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında 5-1 mağlup olarak, taraftarlarda büyük hayal kırıklığına neden olan Galatasaray, yeni transferlerini bir bir açıklıyor. Bir yandan kadrosunu güçlendiren sarı-kırmızılılar, bir yandan da gidecek oyuncuları hazırlamaya başladı.

Yeni sezonda takımlar, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) aldığı karar gereği kadrolarında 8+6 olmak üzere toplam 14 yabancı bulundurabilecek. Aslan'ın, mevcut kadrosu içerisinde yabancı pasaportuna sahip 15 oyuncusu var. Nijeryalı iki futbolcu Ozornwafor ve Jesse Sekidika'nın kiralanması bekleniyor.

Sabah'ta yer alan habere göre; takımla idmanlara başlasa da tedavisi en az 6 ay daha sürecek olan Norveçli sağ bek Omar Elabdellaoui'ye ise lisans çıkarılmayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...