Tgrt Haber
05 Kasım 2014 21:10

Nikolic, 'Buraya büyük umutlarla geldik'

Partizan takımının teknik direktörü Marko Nikolic, yarın Beşiktaş ile oynayacakları maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Nikolic, 'Buraya büyük umutlarla geldik'

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda antrenmandan önce düzenlenen basın toplantısında konuşan Nikolic, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ni hak eden bir takım olduğunu ifade ederek, Bunu Belgrad'daki maçta gördük. İlk maçta kötü bir oyun sergiledik ve şanssızdık. Beşiktaş kaliteli bir maç çıkarmıştı ve farklı kazandı diye konuştu.

Nikolic, İstanbul'a umutlu geldiklerini vurgulayarak, Beşiktaş her zaman bu maçın favorisidir ancak biz de maçı seyretmeye gelmedik. Buraya büyük umutlarla geldik. Umarım ilk maçtan farklı bir skor alırız ve buradan mutlu bir şekilde ayrılırız şeklinde konuştu.

Marko Nikolic, yarın ilk maçtakinden daha farklı bir oyun ortaya koyacaklarını vurgulayarak, Gerçek Partizan'ın oyununu sergilemeye çalışacağız. Basın toplantısının başında Beşiktaş ile ilgili güzel sözler söyledim ama burada Partizan'ın farklı yönünü göstereceğiz. Beşiktaş zor bir dönemden geçiyor. Kırmızı karttan dolayı kilit oyuncularından biri, Fenerbahçe derbisinde sahaya çıkamadı. Yarın daha farklı olacaktır dedi.

İstanbul'da herhangi bir sorun yaşamadıklarını kaydeden Nikolic, Biz bugün ne havalimanında ne de buraya gelirken sorun yaşadık. İstanbul trafiği de dünyaca bilinen bir trafik ancak bundan etkilenmeyiz şeklinde konuştu.

Nikolic ile basın toplantısına gelen Partizan'ın kalecisi Milan Lukac ise yarınki maç için umutlu olduklarını dile getirerek, İstanbul'a beyaz teslim bayrağıyla gelmedik. İlk maçta 4-0 gibi korkunç bir skorla yenilsek de buraya umutlu geldik. İyi bir sonuçla ayrılacağımızı düşünüyorum diye konuştu.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Bu arada Sırbistan temsilcisi Partizan, Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamladı.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda teknik direktör Marko Nikolic yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular son taktik çalışmalarını yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...