Tgrt Haber
26 Ağustos 2015 05:24

Galatasaray'da Burak Yılmaz depremi

Hamza Hamzaoğlu-Burak gerilimi Kral’ı ayrılığın eşiğine getirdi... Yaşananlardan bunalan golcünün, Başkan Dursun Özbek’le görüşüp “West Ham’ı istiyorum. Teklifi değerlendirmeye alın” ricasında bulunacağı öğrenildi.

Galatasaray'da Burak Yılmaz depremi
burak yılmaz,

Galatasaray’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile golcü oyuncu Burak Yılmaz arasındaki kriz büyüyor. Son yaşanan gelişmelerin ardından ikili arasında ipler kopma noktasına geldi.

Sivas deplasmanında yedek bırakılmasının ardından önceki akşam oynanan Osmanlıspor maçında da oyundan alınınca bu duruma tepki gösteren Burak Yılmaz’ın, Başkan Dursun Özbek’le görüşerek, İngiltere’nin West Ham kulübüne gitmek istediğini söyleyeceği öğrenildi. Hamza Hamzaoğlu’nun kendisini takımında istemediğini düşünen Burak’ın, yakın çevresine ‘İstenmediğim yerde durmam’ dediği ifade edildi. Golcü oyuncunun, Başkan Dursun Özbek ile yapacağı görüşmede kendisi için West Ham’dan gelen teklifin değerlendirilmesini rica edeceği bildirildi.

BİLİC’İN KULÜBÜ 7 MİLYON EURO’YA KADAR ÇIKTI
İngiliz kulübünün bu transferi bitirebilmek için daha önce Burak için yaptığı 5 milyon Euro’luk teklifi 7 milyon Euro’ya çıkardığı öğrenilirken, pazarlık yapılması halinde bu rakamın 8 Milyon Euro’ya kadar yükseltilebileceği ortaya çıktı. Dün yıldız oyuncunun menajerleri İngiliz kulübüne ‘Bekleyin, Burak gelmek istiyor” mesajı gönderdi.

YÖNETİM ‘BURAK’MIYOR!
Galatasaray yönetimi ise Burak’ı satmayı düşünmüyor. Sarı-Kırmızılılar, taraflar arasındaki krizi bir an önce çözüp olayı tatlıya bağlamayı hedefliyor. Başkan Dursun Özbek, hem Burak Yılmaz hem de Hamza Hamzaoğlu’yla görüşerek bu sorun daha da büyümeden gerilime son vermeye çalışacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...