Tgrt Haber
18 Eylül 2019 22:58

Galatasaray'dan ilk maçta dev kazanç

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda Belçika ekibi Club Brugge'e konuk oldu. Sarı-kırmızılı ekip karşılaşmadan 0-0'lık beraberlikle ayrılsa da büyük bir rakamı da kasasına koydu. İşte ayrıntılar.

Galatasaray'dan ilk maçta dev kazanç
galatasaray,şampiyonlar ligi,dev kazanç

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk mücadelesinde Galatasaray ile Club Brugge karşı karşıya geldi.Sarı-kırmızılı ekip karşılaşmaya Muslera, Nagatomo, Marcao, Luyindama, Mariano, Lemina, Nzonzi, Babel, Seri ve Falcao ilk 11'iyle başladı. Maçın ilk yarısı karşılıklı ataklarla sürerken 30. dakikada Ryan Babel net bir fırsattan yararlanamadı ve ilk yarı bu skorla sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında da gol sesi çıkmadı ve Galatasaray deplasmanda 1 puanı hanesine yazdırdı. Bu skorla Sarı-kırmızılı ekip beraberlik primini de kasasına koydu. Böylelikle Cimbom, 900 bin euro'yu (yaklaşık 5.6 milyon TL) kazanmış oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...