Tgrt Haber
05 Haziran 2019 21:20

Hakan Çalhanoğlu: "Milan'da kalacağım"

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray'a transfer olacağı yönündeki iddiaların aksine herhangi bir transfer gerçekleştirmeyeceğini ve gelecek yıl da Milan'da forma giyeceğini açıkladı

Hakan Çalhanoğlu: "Milan'da kalacağım"
halan çalhanoğlu,

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yıldız isim, bir süredir yerli ve yabancı basında Milan'dan ayrılacağına ilişkin çıkan haberlere bugün Milli takım kampından cevap verdi. 

Adı Galatasaray'la da anılan milli futbolcu TRT Spor'a yaptığı açıklamada iddiaların aksine herhangi bir transfer gerçekleştirmeyeceğini ve gelecek yıl da İtalya Serie A ekiplerinden Milan'da forma giymeye devam edeceğini belirtti.

Milan'la sözleşmesi 2021'e kadar
2017 yılında 21,3 milyon euro bonservis ücreti karşılığında Milan'a transfer olan Hakan Çalhanoğlu'nun, Kırmızı Siyahlı ekiple 2021 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...