Tgrt Haber
21 Şubat 2015 21:12

Hamzaoğlu, 'Sanki kasıtlı veriliyormuş gibi'

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Sivasspor'u 3-2 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Hamzaoğlu, 'Sanki kasıtlı veriliyormuş gibi'
hamzaoğlu, kasıtlı,

İŞTE HAMZAOĞLU'NUN SÖZLERİ...
"Hava şartlarından dolayı kolay olmayacağını biliyorduk, biraz da gergin bir maç oldu. Golden sonra uzun toplarla oynayama başladık. Daha sonra da 1-2 hakem hatası oldu. İlk yarıyı böyle tamamladık. İkinci yarıda her şeyi bir tarafa bırakıp futbol oynamamız gerektiğini konuştuk arkadaşlarla. Son 5-6 dakikayı biraz zor geçirdik. Sivasspor'u tebrik ediyorum, inanılmaz mücadele ettiler. Onların emeğini de tebrik ediyorum. "

"SANKİ KASITLI VERİLİYORMUŞ GİBİ..."
"Zaman zaman, biz de insanız, her şeyi içimize atarsak sağlığımızı da olumsuz etkiliyor. Onlar da bizi hoş görecekler artık. Biz hep kazanalım istiyoruz, benim de gözüm önünde. Top rakipten çıktı ve Olcan faul yapmadı. Bu bize bariz gibi geliyor. Bu da sanki kasıtlı veriliyormuş gibi bir algı oluştu. Bir de golle sonuçlanınca gerginlik tavan yaptı. Bizlerin de hataları olacak. Umarım bundan sonra yolumuza devam ederiz."

"BURAK'IN CİDDİ BİR ŞEYİ YOK"

"Burak'ın ciddi bir sorunu yok, ciddi bir sorunu olan arkadaşımız yok şu anda çok şükür"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...