Tgrt Haber
08 Aralık 2020 11:20

Hatayspor, evindeki yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor

Evinde oynadığı 4 maçta kaybetmeyen bordo-beyazlı ekip, Süper Lig'in 5. haftasında Kovid-19 vakaları nedeniyle ertelenen Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçını da kazanmanın planlarını yapıyor.

Hatayspor, evindeki yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor
Hatayspor,

Süper Lig'de iç sahada kaybetmeyen Atakaş Hatayspor, yarın Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile yapacağı erteleme maçını kazanarak sahasındaki yenilmezlik serisini sürdürmeyi hedefliyor.

Bordo-beyazlı ekip, bu sezon evinde oynadığı 4 karşılaşmanın 2'sini kazanırken, 2 maçta da sahadan beraberlikle ayrıldı.

Ligde oynadığı 8 maçta 12 puanla 15. sırada bulunan Hatay temsilcisi, sahasında ligin ilk haftasında Medipol Başakşehir'i 2-0, üçüncü haftada Kasımpaşa'yı 1-0 yenerken, yedinci haftada Demir Grup Sivasspor ile 1-1 ve dokuzuncu haftada da Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kalarak evinde 8 puan topladı.

Bordo-beyazlı ekip, iç saha maçlarında attığı 6 gole karşılık kalesinde 3 gol gördü.

Süper Lig'in 5. haftasında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakaları nedeniyle ertelenen Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile yarın sahasında karşılaşacak Atakaş Hatayspor, maçı kazanarak hem evinde yenilmezlik serisini sürdürmek hem de puan cetvelinde üst sıralara tırmanmak istiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...