Tgrt Haber
01 Mart 2017 14:08

Inter, Antonio Conte'yi istiyor

Gelecek sezon için yepyeni bir kadro kurmanın hesaplarını yapan Inter, işe ilk olarak teknik direktör Antonio Conte'yi takımın başına getirerek başlamak istiyor.

Inter, Antonio Conte'yi istiyor
ınter, conte,

Çinli Suning grubuna satışının ardından gelecek sezon için Avrupa'yı sallayacak bir kadro kurmanın peşinde olan Inter, işe ilk olarak takımın başına Antonio Conte'yi getirerek başlamak istiyor. İngiltere Premier Lig'de en yakın rakibi Tottenham'ın 10 puan önünde lider durumda bulunan ve şampiyonluğu bırakacakmış gibi gözükmeyen Chelsea'de teknik direktör Conte'nin Londra'da mutsuz olduğu ve ülkesini özlediği belirtiliyor.

Conte'yle ilk teması kuran ise gelecek sezon güçlü bir kadro kurmanın hesaplarını yapan Inter...

Taraflar resmi görüşmeler için sezon sonunu bekleme kararı alırken, Inter'in şu anki teknik direktörü Stefano Pioli'yle ise yollar ayrılacak.

Teknik direktör arayışını sürdüren Inter'de, gelecek sezonun transfer çalışmaları da şimdiden başladı. Milano ekibinin ara transfer döneminde Real Madrid'e James Rodriguez için 60 milyon euro önderdiği, teklifin reddedildiği ancak sezon sonu Inter'in yeniden harekete geçeceği belirtildi.

Paris Saint Germain'in başarılı orta shaası Veratti ve James Rodriguez gibi Real Madrdi'in bir başka yıldızı Karim Benzema'nın da Inter'in hedefinde olduğu İtalyan medyasında yer alan haberler arasında...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...