Tgrt Haber
02 Şubat 2016 23:47

Leicester City, Liverpool'u çarptı

İngiltere Premier Lig'in 24. haftasında Leicester City ile Liverpool karşı karşıya geldi.

Leicester City, Liverpool'u çarptı
liverpool, Leicester City,

İngiltere Premier Lig'in 24. haftasında Leicester City ile Liverpool karşı karşıya geldi. The King Powert'da ooynanan mücadeleyi ev sahibi Leicester 2-0'lık skorla kazandı.İlk yarısı 0-0 biten ve kontrolü Liverpool'da olan ancak Leicester'ın da net fırsat vermediği maçta Leicester, Mahrez ve Vardy ortaklığı ile harika bir gole imza attı.

Kendi yarı alanının ortalarında topla buluşan Mahrez, Vardy'i savunma arkasına doğru kaçırdı. Ceza sahası dışından harika bir aşırtma vuruş yapan Vardy, 60. dakikada takımını öne geçirdi. Jamie Vardy, 72. dakikada attığı golle maçın skorunu da belirledi.Leicester City, bu sonuçla puanını 50'ye yükseltti ve liderlik koltuğunu korudu. Liverpool ise 34 puanda kaldı ve Avrupa'ya katılım yarışında ağır bir yara aldı. Leicester, bir sonraki maçında cumartesi günü 14.45'te Manchester City'e konuk olacak. Liverpol ise aynı gün 17.00'de Sunderland'i ağırlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...