Tgrt Haber
06 Şubat 2017 15:00

Muharrem Usta: Geleceği inşa ediyoruz

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, yönetim kurulu olarak birlik ve beraberlik içinde yollarına devam ettiklerini bildirdi.

Muharrem Usta: Geleceği inşa ediyoruz
muharrem usta,

Usta, Trabzonspor dergisindeki yazısında, kulübün yeniden doğuşu için  çıktıkları yolda, hızla yükselen bir ivmeye kavuşmayı temenni ettiğini belirterek  "Bu zamana kadar bizi yolumuzda yavaşlatan gelişmeler, oyalayan meseleler oldu.  Evet, altına girdiğimiz yük öylesine ağırdı ki taşımaya çalışırken zaman zaman  sendeledik ama yönetim kurulu üyeleri olarak her birimiz gerektiğinde diğerinin  yükünü omuzlamaya hevesli bir şekilde, birlik ve beraberlik içinde yolumuza devam  ediyoruz. Trabzonspor'umuz için de gerekli olan ilk şey zaten birlik ve  beraberlik." ifadelerini kullandı.

Camia olarak yeni başarılara ve zaferlere susamış durumda olduklarını  vurgulayan Usta, şöyle devam etti:

"Biliyoruz ki Trabzonspor'umuzun, yakın geçmişinde kaybettiği kanı,  kaybettiği itibarı, sportif başarılara imza atarak geri kazanması mümkün ama  sadece sportif başarı yeterli değil. Biz kısa vadede gelgeç başarılarla  sansasyonel transfer haberleri ile günü kurtarmak değil, sağlam ve emin adımlarla  Trabzonspor'un geleceğini kurmak istiyoruz. Bu, gerek benim daha önceki  konuşmalarımda defalarca, gerekse teknik direktörümüz Ersun Yanal'ın basın  açıklamalarında ısrarla vurguladığı gibi, uzun ve meşakkatli bir süreç. Sabır ve  anlayış gerektiriyor, çünkü uzun vadeli bir dönüşümün meyvelerini kısa vadede  toplamak mümkün olmuyor."

Ligde 16 haftalık ilk bölümü 13. sırada tamamladıklarını anımsatan  Usta, hataları düzeltmek, eksikleri tamamlayabilmek için devre arasında takıma  kritik takviyeler yaptıklarını aktardı.

Yeni statlarına da değinen Usta, şu değerlendirmeyi yaptı:

"18 Aralık'ta büyük bir coşkuyla açtığımız Şenol Güneş Spor Kompleksi,  devlet büyüklerimizin üstün gayretleri ve yüzlerce işçi, usta, yönetici ve  mimarın üç senelik hummalı çalışmasının, özveri ve emeğinin ürünü. Stadyumumuz  birçok özelliğiyle bünyesinde ilkleri barındırıyor. Trabzonspor efsanesinin  oluşturucularından, yapı taşlarından Şenol Güneş'in ismiyle taçlanan bu kompleks,  inanıyorum ki efsaneyi geleceğe taşıyacağımız nice zaferlere ev sahipliği  yapacak."

2017 yılına, yeni statlarında yenilenen bir takımla girdiklerini  belirten Usta, yazısında, "2017, Trabzonspor'un doğuşunun ellinci, yeniden  doğuşunun ise ilk yılı olsun. Bizler her şeye rağmen 'Israr ve inatla  Trabzonspor' diyor, bütün bu yeniliklerin itici gücüyle, olanca enerjimizle  çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kenetlenmiş bir camia ve desteğini esirgemeyen  taraftarlar bu yükselişimize hız katacak, inanıyoruz." ifadelerine yer verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...