Tgrt Haber
28 Mart 2018 15:59

Neymar'ın ayağının son hali şok etti!

Brezilya'da Neymar endişesi sürüyor... Ligue 1'in 27. haftasında sakatlanan ve sahalardan bir süredir uzak kalan Neymar'ın ayağının son durumu futbolseverleri endişelendirdi

Neymar'ın ayağının son hali şok etti!
neymar,

Fransa'da Ligue 1'in 27. haftasında Marsilya'yı ağırlayan PSG'de maç 3-0 iken sakatlanan Neymar'ın son hali futbolseverleri endişelendirdi. Maçın 76. dakikasında ayak bileğinden sakatlanan yıldız futbolcu, gözyaşları içinde sahayı sedyeyle terk ettikten sonra ameliyat olmuştu.

Brezilya Futbol Federasyonu sağlık ekibinden Rodrigo Lasmar, sakatlığı nedeniyle ülkesine dönen yıldız oyuncunun sağlık durumuna ilişkin ülke basınına yaptığı açıklamada, "Neymar'ın iyileşme süresi, iki ile üç buçuk ay arasında değişecek. Kesin süre, ameliyatın ardından belli olacak." ifadelerini kullanmıştı.

Neymar'ın ayağının son hali şok etti!

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Neymar'ın ayağının son görüntüsü ise futbolseverleri endişelendirdi. Yıldız futbolcunun 14 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında Rusya'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda forma giyip giyemeyeceği henüz netleşmiş değil. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...