Tgrt Haber
17 Nisan 2015 01:23

Oscar, 'Chelsea'den neden ayrılayım ki'

Sezon sonunda Chelsea'den ayrılacağı iddia edilen Brezilyalı yıldız Oscar, konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Oscar, 'Chelsea'den neden ayrılayım ki'
chelsea, oscar,

Premier Lig'de şampiyonluğa koşan Chelsea'de sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edilen Oscar, tüm iddiaları yalanladı. İngiliz basını, bu sezon beklenenin altında kalan ve sezon sonunda maddi olarak Chelsea'ye büyük getirisi olması muhtemel isimlerin başında gelen Oscar'ıntakımdan büyük ihtimalle ayrılacağını ve Chelsea'nin West Ham United forması giyen Enner Valencia'yı transfer edeceğini uzun süre gündemde tutmuştu.

23 yaşındaki Brezilyalı yıldız, konuyla ilgili yağtığı açıklamada, "Burada çok mutluyum. Herkesle çok iyi ilişkilerim var ve kulüp de benden oldukça memnun. Chelsea, dünyanın en iyi kulüplerinden biri. Neden buradan ayrılayım ki? Bu sezon hem kendi hem de takımın performansından memnunum. Belki bireysel olarak daha fazla katkı sağlayabilirdim. Rakiplere göre farklı taktiklerimiz var ve menajerin kararlarına saygılıyım. Bazen maçların tamamında oynayamıyorum ama oynadığımda elimden geleni yapıyorum" dedi.

Premier Lig'de 1 maçı eksik olan Chelsea, en yakın rakibi Arsenal'in 7 puan önünde liderlik koltuğunda oturuyor.

Oscar, Chelsea'nin şampiyonluk şansını ise, "Kolay görünüyor ama kesinlikle değil. Önce United ve Arsenal ile oynayacağız. Bizim için 2 büyük final olacak. Bu maçların ardından şampiyonluk için daha net ifadeler kullanabiliriz. Sezonuna sonuna kadar savaşacağız ama şampiyonluğu olabildiğince erken kutlamayı umuyoruz" ifadeleriyle değerlendirdi.

Bu sezon 33'ü ilk olmak üzere 39 maçta Chelsea forması giyen Oscar, 6 gol, 7 asistlik performans ortaya koydu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...