Tgrt Haber
22 Aralık 2020 13:28

Ozan Tufan koronavirüse yakalandı

Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan, koronavirüs test sonucunun pozitif olduğunu duyurdu. Fenerbahçe Kulübü, bir futbolcu ve bir idari personelinin yeni tip koronavirüs (Covid-19) test sonucunun pozitif çıktığını açıklamıştı.

Ozan Tufan koronavirüse yakalandı
ozan tufan,

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Ozan Tufan, bugün yapılan koronavirüs test sonucusun pozitif çıktığını duyurdu.

Fenerbahçe'de, Başakşehir müsabakası öncesi koronavirüse yakalanan futbolcu belli oldu. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli oyuncusu Ozan Tufan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, test sonucunun pozitif çıktığını belirtti.

Ozan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Bugün yapılan Covid-19 test sonucum maalesef pozitif çıktı. İzolasyon ve tedavi sürecim başladı, en kısa sürede tekrar sağlığıma kavuşarak takımımla beraber sahada olmak istiyorum. Arayan, iyi dileklerini ileten taraftarımıza ve dostlarıma teşekkür ederim."

Fenerbahçe Kulübü iki pozitif vakayı açıklamıştı

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Medipol Başakşehir maçına yönelik Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde takımımıza ve personelimize yapılan rutin Covid-19 testlerinde; bir futbolcu ve bir idari personelimizin sonuçları pozitif olarak gelmiştir." denildi.

Test sonuçları pozitif çıkan isimlerin izolasyon ve tedavi süreçlerine başlandığı kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...