Tgrt Haber
02 Kasım 2014 18:40

Prandelli için inanılmaz sözler: Bu bir rezillik!

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Guido Albers, Hollanda basınına çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

Prandelli için inanılmaz sözler: Bu bir rezillik!
sneijder,galatasaray,prandelli,

Sneijder'in menajeri Guido Albers, Hollanda basınına yaptığı açıklamada, teknik direktör Cesare Prandelli'yi hedef aldı. Transfer iddialarıyla ilgili de konuşan menajer Albers şunları söyledi:"Wesley'nin tek amacı Galatasaray’ın ligde 4. yıldızı kazanması ve Avrupa ’da ilerlemesi. Son maçtaki yedeklik Sneijder'i fazlasıyla üzdü. Şu anda fit durumda. Wesley 2016 yılına kadar kalacak. Sözümüzün arkasındayız.  Evet; 20 milyon euroluk teklif getirirse ocakta transfer olabileceğimiz iddiası var. Ama bunu ortaya koyan İtalyan menajer Fabricio."
'Bu bir rezillik'"Fabricio 'ABD ’ye gitmek ister mi’ diye sordu. ‘Hayır ’ dedim.  Bu delilik.  Onu yedek bırakıp göndermeye çalışmak doğru bir yöntem değil. Prandelli sadece İtalyanca konuşabiliyor. Oyuncular ne yapacaklarını bilmiyorlar. Bu bir rezillik! Aslında takımda sorun yok. Galatasaray'ın uluslararası tecrübeye sahip, çok dil bilen bir hoca ihtiyacı var. Wesley takımı çok seviyor. Yeni başarılar yaşamak istiyor."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...