Tgrt Haber
02 Eylül 2018 08:46

Rıdvan Dilmen: 'Kaos futbolu oynanıyor...'

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin sahasında Kayserispor'a 3-2 mağlup olduğu mücadeleyi değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen: 'Kaos futbolu oynanıyor...'
rıdvan dilmen,volkan demirel

Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında Fenerbahçe'nin sahasında Kayserispor'a 3-2 mağlup olduğu mücadeleyi değerlendirdi.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları;
Hiç karamsar bir tablo ortaya koymak istemem. Yılların verdiği ön görmeler oluyor bazen hatalar yapılabilir. Ömrüm yeterse yetmese de ben Anadolu'dan başka şampiyon çıkmaz diyordum. Bursaspor sen çok konuştun dedi. Şampiyon oldu.
Maçı izleyemeyenler için 79. dakikada Şamil atıldı o dakikaya kadar 18 şut attı 9 şut kaleyi buldu. Harun 3. golde hatalı gol yedi. Aynı Harun 3-2 devam ederken çıkardığı bir top var kırılma noktası.
Kaos futbolunu oynadı yine Fenerbahçe son anlarda. Kocaman futbolundan döndüler. 3'te 3 oldu. Kayserispor'a saygı duymak gerekiyor. 3 haftadır gol yemiyorlardı ve iki kez geriye düşmelerine rağmen maçı çevirdiler. Fenerbahçe'nin bomboş alanına rahat geçtiği için mi Kayserispor böyle güzel gözüktü. Risk almayan antrenörü beğenmem. Risk alan bir hoca 4-1-4-1'de oynayabilir. 3 tane lisanslı santraforun var. Soldado, Slimani ve Frey... Aynı anda oyunda Ayew'de var ve sol kanat yoksa... Malatya'da Sadık, Göztepe'de Çiçi ve Kayserispor'un da işine gelir. Sistemimiz düzelir umarım ve süper bir Fenerbahçe olur. Galatasaray transfer yapamadı Şampiyonlar Ligi için sadece sol beke Ömer'i transfer ettiler. Artıya geçmiş ve alternatifli müthiş bir kadrosu var Fenerbahçe'nin... 3 sağ beki, stoperleri var ama sol bekte sadece Hasan Ali Kaldırım var. İsmail'den o verim alınamıyor. Aziz Behich'e takılmamak lazım başka birisi de olsa bir takviye yapılmalıydı.
VOLKAN'A MESAJ VERİLDİ
Volkan Demirel'e bak kardeşim bu Kameni değil, biraz daha hareketli olman gerekiyor mesajı verdiler. Harun hem Türk... Bu Volkan Demirel'i de iyi bir duruma getirecektir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...