Tgrt Haber
31 May 2022 12:39 - Güncelleme : 31 May 2022 13:00

Kulüpsüz kalan Yılmaz Vural yeni işini buldu: Dakikada 900 TL kazanıyor

Sempatik kişiliğiyle bilinen ve deneyimli teknik direktör Yılmaz Vural, geçen yıldan bu yana herhangi bir takımı çalıştırmayınca kendisine yeni bir gelir kapısı buldu. Bir dijital platformla anlaşan ünlü hoca, yaklaşık bir dakika içinde 900 lira kazanıyor.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Kulüpsüz kalan Yılmaz Vural yeni işini buldu: Dakikada 900 TL kazanıyor
Yılmaz Vural

Kariyerinde onlarca takım çalıştıran, son olarak geçen yıl Erzurumspor'un başında olan ünlü teknik direktör Yılmaz Vural, herhangi bir takımla anlaşamayınca yeni bir gelir kapısı buldu. Deneyimli hocanın yeni işindeki kazancı ise şaşkına çevirdi.

Son dönemde ünlü simalar arasında popüler hale gelen 'para karşılığı kişiye özel video' sistemine Yılmaz Vural da dahil oldu. Söz konusu sisteme göre; bir dijital platforma ücretini yatıran kişiler, ünlü isimlerden sevdikleri adına video çekmelerini istiyor. Doğum günü veya yıl dönümü kutlaması çerçevesinde olan videolarda, ünlüler kendilerinden istenen özel mesajları söyleyebiliyor. 

1 DAKİKADA 900 LİRA KAZANÇ

Yılmaz Vural'dan video isteyen kişilerin gözden çıkarmak zorunda olduğu miktar da belli oldu. Yaklaşık bir dakikalık videoyla hayranlarının isteğini yerine getiren ünlü teknik adam için 900 TL ödeme yapılıyor. Dijital platform bu paradan payını alırken, bir kısmı ise sosyal yardım kuruluşlarına bağışlanıyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...