Tgrt Haber
27 Temmuz 2022 16:48 - Güncelleme : 27 Temmuz 2022 17:08

Xiaomi bir ilke imza atacak: Redmi K50S Pro ile kamerada devrim yapacak

Xiaomi, Redmi ailesine çok iddialı bir telefon getirecek. Çinli üreticinin önümüzdeki aylarda piyasaya süreceği Redmi K50S Pro, özellikle kamera detayı ile bir ilke imza atabilir.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Twitter
Xiaomi bir ilke imza atacak: Redmi K50S Pro ile kamerada devrim yapacak
xiaomi,akıllı telefon,teknoloji

Xiaomi, yıl sonuna yaklaşırken yeni akıllı telefonları için hazırlıklara başladı. Çinli üretici, Redmi serisiyle önemli yol kat ederken, şimdi ise gözler Redmi K50S Pro modeline çevrilmiş durumda. Önümüzdeki aylarda tanıtılacak cihaz için çalışmalar sürerken, teknik özelliklerine dair bazı bilgiler paylaşıldı.

Redmi K50S Pro modeliyle ilgili teknik bilgileri paylaşan bir kaynak, cihazın akıllı telefon pazarında bir ilke imza atacağını gösteriyor. 

200 MEGAPİKSEL KAMERAYLA GELİYOR

Çinli firmanın piyasaya süreceği yeni akıllı telefonu, 6.67 inç OLED ekran ile gelecek. HDR10+ desteğine sahip olacak cihaz, aynı zamanda 120Hz yenileme hızını da destekleyecek. İşlemci ve depolama tarafında da Redmi K50S Pro adından söz ettirecek.

Xiaomi bir ilke imza atacak: Redmi K50S Pro ile kamerada devrim yapacak

Öne çıkan raporlara göre Redmi K50SPro, gücünü Qualcomm'un en sonki işlemcisi Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden alacak. Buna 8/12 GB RAM ve 128/256 GB'a kadar da depolama seçeneği eşlik edecek. Yazılım tarafında ise cihaz kutudan, Android 12 tabanlı MIUI 13 ile çıkacak.

Redmi K50S Pro'nun en önemli özelliği ise kamerası olacak. Yeni bir sızıntıya göre Xiaomi, amiral gemisi modelinde 200 Megapiksel ana kameraya ve 20 Megapiksel selfie kamerasına yer verecek. Ayrıca telefonda 5.000 mAh pil ve 120W hızlı şarj desteği olacağı da yine iddialar arasında. 

Kaynak: Twitter
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...