Tgrt Haber
16 May 2022 10:10 - Güncelleme : 16 May 2022 11:45

WhatsApp'tan Durumlar İçin Yeni Güncelleme: Testler Başladı!

WhatsaApp , yeni özelliklere kavuşmaya devam ediyor. Popüler uygulama bu kez durumlarda yeni bir özelliğe sahip olacak.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: WABetainfo
WhatsApp'tan Durumlar İçin Yeni Güncelleme: Testler Başladı!
whatsapp,whatsapp durum,whatsapp güncelleme

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni özelliklere kavuşmaya devam ediyor. Meta'ya ait platform son olarak emoji ile hızlı tepki verme özelliğiyle güncellenirken, şimdi ise durum güncellemeleri için yeni bir özellik geliyor.

Son beta sürümünde ortaya çıkan görüntülere göre WhatsApp, durum güncellemelerinde artık bağlantılı paylaşımlarda önizlemeleri gösterecek. 

WHATSAPP DURUMLARA YENİ ÖZELLİK GELİYOR

Şu anda WhatsApp durumlarında paylaştığınız bir bağlantıda herhangi önizleme bulunmuyordu. Bu da, o linke tıklanmadıkça paylaşılan bağlantının ne olduğunu göremeyeceğiniz anlamına geliyor.

WhatsApp'tan Durumlar İçin Yeni Güncelleme: Testler Başladı!

Neyse ki WhatsApp, eksikliği gidermek için çalışmalara başladı. Özellikle son zamanlarda sık sık yenilikleri test eden ekip, bir sonraki güncellemesinde paylaşılan bağlantılarda o linkte yer alan içeriği tıklamadan görmek mümkün olacak. Yukarıda yer alan ekran görüntüsünden güncelleme ile gelecek özelliği daha iyi anlayabilirsiniz. 

Sızıntıyı yapan kaynak ayrıca, bu özelliğin hem iOS hem de Android cihazlarda test edildiğini aktardı. Dolayısıyla söz konusu özellik mobil uygulamada tüm kullanıcılara aynı anda ulaşabilir. 

 

 

 

Kaynak: WABetainfo
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...