Tgrt Haber
02 Aralık 2021 09:29

Anne ve babanın ihmalkarlığı ‘Pes’ dedirtti: 4 aylık bebeği arabaya kilitlediler

Sakarya’nın Erenler İlçesinde bir anne ve babanın ihmalkarlığı pes dedirtti. 4 aylık bebeklerini arabaya kilitleyip alışverişe gittiler. 45 dakika kilitli kalan bebeği itfaiye ekipleri kurtardı.

Anne ve babanın ihmalkarlığı ‘Pes’ dedirtti: 4 aylık bebeği arabaya kilitlediler
Bebek,Sakarya

Sakarya’nın Erenler ilçesinde isimleri henüz öğrenilemeyen anne ve baba, otomobillerini bir cadde üzerine park edip pazara alışverişe gittiler. 4 aylık bebeklerini otomobili kilitleyerek yalnız bırakan anne ve baba alışveriş yaparken bebek ise yaklaşık 45 dakika boyunca araçta kaldı.

BEBEĞİN SESİNİ DUYAN VATANDAŞLAR PANİK OLDU

Park halindeki araç içerisinden bebek sesi geldiğini duyan vatandaşlar panik halinde durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaptıkları çalışma neticesinde bebeği bulunduğu yerden çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Tedbir amaçlı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan bebeğe oksijen verildiği öğrenildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...