Tgrt Haber
31 Ağustos 2021 11:31

Bakırköy'de feci kaza: 3 yaralı

​Bakırköy'de sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin, karşı şeritten gelen başka bir otomobile çarpması sonucu 3 kişi yaralandı.

Bakırköy'de feci kaza: 3 yaralı
bakırköy,kaza,otomobil

Ege Karadağ yönetimdeki otomobil aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak, karşı şeritte seyir halinde bulunan Hasan Çobanoğlu yönetimindeki otomobile çarptı.

KAZAYI HAFİF SIYRIKLARLA ATLATTILAR

Çarpmanın etkisiyle Ege Karadağ hasar gören araç içerisinde sıkıştı. Karadağ'ın aracında bulunan iki arkadaşı da kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

Bu sırada valilik konutunda bulunan polis ekipleri olay yerine geldi. Kısa bir süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri de yaklaşık 15 dakikalık çalışmanın ardında Karadağ'ı bulunduğu yerden çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...