Tgrt Haber
09 Nisan 2022 10:00 - Güncelleme : 09 Nisan 2022 10:09

Bir terk edilmiş bebek vakası daha! Annesinden zorla alınan Azra bebek donmak üzereyken bulundu

Nisa Mihriban bebek henüz gündemdeki yerini korurken yeni bir terk edilmiş bebek vakası daha ortaya çıktı. Sultangazi’de donmak üzereyken bulunan ve evlilik dışı ilişkiden olduğu öğrenilen yeni doğmuş bebeğe polisler tarafından Azra ismi verildi.

Yol kenarında donmak üzereyken bulunan Azra bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Yol kenarında donmak üzereyken bulunan Azra bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İstanbul Sultangazi’de vatandaşlar tarafından yol kenarında bulunan, ölüme terk edilmiş yeni bir bebek vakası daha ortaya çıktı. Kamera kayıtlarının incelenmesiyle bebeğin terk edilmesinin ardındaki acı hikaye ortaya çıkarken annenin, anneanne ve dedesiyle birlikte yaşadığı, bebek evlilik dışı olduğu için yaşlıların onu sokağa bıraktığı öğrenildi.

ANNESİNDEN ZORLA ALIP SOKAĞA BIRAKTILAR 

Sabah’ın haberine göre, Beyoğlu'nda yaşayan 26 yaşındaki S.A. evlilik dışı ilişki yaşadığı kişiden hamile kaldı. Bu durumu birlikte kaldığı anneannesi ve dedesine söyleyemeyince büyüyen karnını doğuma kadar onlardan sakladı. Evin banyosunda tek başına doğum yapan genç kadın, bebeği daha fazla saklayamadı. İddiaya göre dede ve anneanne bebeği zorla annesinden alıp Sultangazi'de bir mahallede yol kenarına bıraktı.

POLİSLER AZRA ADINI VERDİ

Bir süre sonra donmak üzere olan bebeği yoldan geçen vatandaşlar fark etti. Nisa Mihriban bebeğin şokunu henüz üstünden atamamış olan vatandaşlar, durumu derhal sağlık ekiplerine haber verdi.

Kısa sürede olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Olay yerinde yapılan kontrollerin ardından hemen hastaneye kaldırılan bebeğe polis ekipler, Azra ismini verdi. Bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken polis ekipleri, bebeği sokağa bırakan kişiyi bulmak için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

'EVLİLİK DIŞI İLİŞKİDEN DİYE'

Yapılan çalışmalarda bebeği 53 yaşındaki E.A. ve 52 yaşındaki Y.A.'nın getirip sokağa bıraktığı tespit edildi. Karı koca çift gözaltına alınırken, ifadelerin ardından torunları S.A.'ya ait olduğu öğrenilen bebeğin evlilik dışı ilişkiden meydana geldiği bu yüzden sokağa bıraktıkları belirlendi.

Adliyeye sevk edilen anneanne ve dede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Azra bebek ve annesi ise devlet tarafından koruma altına alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...