Tgrt Haber
23 Ağustos 2021 16:19

Çocuklarının sünnet davetiyesini dağıtmak için çıktı, cesedi bulundu

Balıkesir'de çocuklarının sünnet düğünü için davetiyeleri dağıtmak için evden çıkan tır şoförü 44 yaşındaki Nedim Kanat'ın cesedi bulundu. Aracının yanında bulunan Kanat'ın kafasının sağ ön bölümünde kesi ve boynunda kırık olduğu tespit edildi.

Çocuklarının sünnet davetiyesini dağıtmak için çıktı, cesedi bulundu
balıkesir,sünnet,davetiye,tır şoförü,cinayet

Balıkesir'in Manyas ilçesinde yaşayan tır şoförü Nedim Kanat, çocuklarının sünnet düğünü için davetiye dağıtırken öldürüldü. Susurluk'ta, aracının yanında cesedi bulunan Kanat'ın şüpheli ölümünün cinayet olaabileceği sebebiyle soruşturma başlatıldı.

Sabah saatlerinde Susurluk Yeni Mahalle Ertan ve Sertan Soylu Caddesi üzerindeki bir işyerinin otoparkında meydana gelen olayda, vatandaşların yerde yatan bir şahıs gördüklerini 112 ve polise bildirmeleriyle ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre 10 SU 508 plakalı kamyonda şoför olarak çalışan 44 yaşındaki Nedim Kanat, bir işyeri otoparkında kamyonun sağ kapısı tarafında toprak zemin üzerinde yüz üstü yatar vaziyette bulundu.

SÜNNET DÜĞÜNÜ YERİNE CENAZE

Şahsın kafasının sağ ön kısmında yanağa kadar uzanan kesi olduğu ve boynunun kırık olduğu belirlendi. Nedim Kanat'ın bir cinayete kurban gittiği ve cesedinin şoförü olduğu kamyonun yanına bırakıldığı üzerinde durulurken, Susurluk Emniyet Müdürlüğü olayın sır perdesini aralamaya çalışıyor.

Diğer yandan şüpheli bir şekilde ölen Nedim Kanat'ın, ikiz çocuklarının önümüzdeki çarşamba günü sünnet cemiyetlerini yapacağı bu cemiyetle ilgili davetiyeleri dağıttığı öğrenildi. Nedim Kanat, bugün öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazını müteakip Manyas'ta toprağa verildi.

Çocuklarının sünnet davetiyesini dağıtmak için çıktı, cesedi bulundu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...