Tgrt Haber
14 Temmuz 2021 14:35

Denizde kayıp olan Barış'tan acı haber geldi

Antalya’da denizde kaybolan 15 yaşındaki lise öğrencinin cansız bedeni bulundu.

Denizde kayıp olan Barış'tan acı haber geldi
Antalya

Antalya’nın Evrenseki’de bulunan Manavgat Belediyesi halk plajına giren 15 yaşındaki Barış Alagöz girdiği denizde bir süre sonra gözden kayboldu. Ablasının tüm aramasına rağmen bulunamayan Barış Alagöz için ekipler harekete geçti. Gün boyu yapılan aramalardan sonuç alınamadı. Havanın aydınlanmasıyla birlikte arama çalışmaları kaldığı yerden devam ederken karada da aramalarına devam eden ekipler, bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Titreyengöl civarındaki otellerin kameralarında Barış Alagöz’ün görüntülerinin yansıdığı haberi aileyi ve ekipleri heyecanlandırdı, ekipler ise çalışmalarına denizde devam etti. 

PARAŞÜTÇÜNÜN İHBARİ CANSIZ BEDENE ULAŞTIRDI

Ekiplere, paraşüte binen bir kişinin Çolaklı açıklarında su üzerinde siyah bir cisim gördüğü ihbarı geldi. İhbar üzerine nölgeye yönlenen ekipler su üstündeki cesedi bota alarak, Evrenseki Limanı’na getirdi. Aile ise cesedin çocuklarının olduğuna inanmak istemedi. Olay yeri ve savcılık incelemesinin ardından Alagöz’ün cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Denizde kayıp olan Barış'tan acı haber geldi

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...