Tgrt Haber
28 Ocak 2022 20:39

El frenini çekmeyi unutunca kamyonet fırına daldı

Küçükçekmece’de el frenini çekmeyi unutan sürücünün, indiği kamyonet yokuş aşağı kayarak fırına daldı. Kazada şan eseri ölen ya da yaralanan olmazken, kaza anı güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

El frenini çekmeyi unutunca kamyonet fırına daldı
Küçükçekmece,,trafik kazası,,fırın,

Küçükçekmece’de bir kişi bakkala girmek için el frenini çekmeyi unutarak kamyonetten aşağıya inince, yokuş aşağı kaymaya başlayan araç fırına daldı. Ölen ya da yaralanan olmadığı kaza anı ise kameraya saniye saniye yansıdı.

YOKUŞ AŞAĞIYA KAYMAYA BAŞLADI

Saat 15.45 sıralarında Küçükçekmece Kanarya Mahallesi Şahin Caddesinde, kimliği öğrenilemeyen bir kişi, bakkala girmek için kamyoneti yol kenarında durdurup el frenini çekmeyi unutarak aşağıya indi. Sürücünün inmesinin ardından kamyonet yokuş aşağıya kaymaya başladı. Bir anda hızlanarak ilerleyen kamyonet, yol kenarında fırına daldı.

GÖREVLİ NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Kazanın yaşandığı sırada fırında görevli kadın, tezgah arkasında hesap yaptığı sırada kamyonetin çarptığını görünce korkuyla ayağa kalkarak yürümeye başladı. Neye uğradığını şaşıran kadın, daha sonra aracı kontrol ederek çevredeki vatandaşlardan yardım istedi.

FIRINA DALDIĞI ANLAR KAMERADA

Küçükçekmece’de yaşanan kazada ölen ya da yaralanan olmazken, yaşanan kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, kontrolden çıkan kamyonetin fırına daldığı ve işyeri çalışanının korkarak ayağa kalkıp yürümeye başladığı görülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...