Tgrt Haber
23 Ocak 2022 16:39

Otobüs kazasının yeni görüntüleri ortaya çıktı: Kadının eşine haykırışları yürekleri dağladı

İstanbul’da Kuzey Çevre Otoyolu’nda meydan gelen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği kazaya ilişkin yürek burkan görüntüler ortaya çıktı. Kazada ağır yaralanan eşinin başında ‘aşkım, ne olur ses ver’ diyerek seslenen kadının ağlaması yürekleri dağladı.

Otobüs kazasının yeni görüntüleri ortaya çıktı: Kadının eşine haykırışları yürekleri dağladı
İstanbul,Otobüs,Kaza

İstanbul’da Kuzey Çevre Otoyolu Reşadiye mevkiinde sabahın erken saatlerinde meydana gelen kazada bir yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı. Otobüs bariyerleri parçalayarak, yaklaşık 20 metre yükseklikten şarampole uçtu. Emniyet kemeri takmayan bazı yolcular, camdan fırlarken kazada 3 kişi öldü 18 yolcu yaralandı.

Olaydan sonra kaza yerine çok sayıda ambulans, itfaiye, UMKE, AFAD ve polis ekibi gönderildi. Kazada yaralanan 18 yolcu, sağlık görevlilerinin ilk müdahalesi sonrası çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı.

OTOBÜS VİNÇ YARDIMIYLA KALDIRILDI

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasının ardından otobüs, vinç yardımıyla yuvarlandığı yerden kaldırıldı. Aracın çekiciyle yoldan alınmasının ardından kapalı olan şeritler de trafiğe açıldı. Yolcuların otobüsteki eşyası da emniyete götürüldü.

Otobüs kazasının yeni görüntüleri ortaya çıktı: Kadının eşine haykırışları yürekleri dağladı
Otobüs, vinç yardımıyla yuvarlandığı yerden kaldırıldı

HAYKIRIŞLARI YÜREKLERİ DAĞLADI

Korkunç kazadan hemen sonra çekilen görüntüler facianın boyutunu gözler önüne serdi. Görüntülerde, yaralanan yolcuların yerde yattığı anlar yer alıyor. Genç bir kadının ağır yaralanan eşinin başında ‘aşkım, ne olur ses ver’ diyerek ağlaması yürekleri ağladı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...