Tgrt Haber
15 Haziran 2021 17:14

Evde ölü bulunan çiftin katili en yakınları çıktı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde kan donduran cinayet olayı yaşandı. Bir çiftin evde ölü bulunmasıyla ilgili yürütülen soruşturmada katil tanıdık çıktı.

Evde ölü bulunan çiftin katili en yakınları çıktı
balıkesir,,edremit,,cinayet,,karı koca,

Balıkesir'de korkunç bir cinayet günyüzüne çıktı. Edremit ilçesine bağlı Cennetyatağı Mahallesi'ndeki bir apartman dairesinden bağrışma sesleri yükseldi. Sesleri duyan komşular durumu polise ihbar etti.

POLİSLER KORKUNÇ MANZARAYLA KARŞILAŞTI

Olay yerine intikal eden polisler, evde kan donduran bir manzarayla karşılaştı. Ekipler Ş.D. ve karısı S.D.'yi balkoda hareketsiz yatarken buldu. Yapılan incelemeler sonucu çiftin bıçaklanarak öldürüldükleri tespit edildi. Karı kocanın cansız bedenleri, otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi.

KATİL EN YAKINLARI ÇIKTI

Çiftin oğlundan şüphelenen polis ekipleri, çevrede yürüttüğü titiz çalışmalar sonucu katil zanlısını yakalandı. Anne ve babasını bıçaklayarak öldürdüğü ortaya çıkan 20 yaşındaki M.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...