Tgrt Haber
06 Ekim 2021 14:47

Evi yakan şüphelinin ifadesi şaşkına çevirdi

Samsun'da babasına 'evini yakacağını' söyleyen Ö.V. (26), evden ayrıldıktan sonra çıkan yangında maddi zarar oluştu. Gözaltına alınan Ö.V. ifadesinde, 'elektronik eşyalarla uğraşırken yerde bulunan ampulün patladığını, yanındaki ispirtonun da etrafa döküldüğünü, yatağın üzerine geldiğini ve odadaki eşyaların yaktığını' söyledi.

Evi yakan şüphelinin ifadesi şaşkına çevirdi
Samsun,yangın,gözaltı,ifade

Samsun'un İlkadım ilçesi Fatih Mahallesi'nde, Ö.V. (26), babası H.V.'ye 'evini yakacağını' söyledi. Babasının da, "Yakarsan yak" dediği iddia edilen Ö.V. evden ayrıldıktan sonra evde yangın çıktı. Evden dumanların yükselmesi üzerine yangını fark eden vatandaşlar polise ve itfaiyeye haber verdi. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü.

Evi yakan şüphelinin ifadesi şaşkına çevirdi

İFADESİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Polisin telefonla ulaştığı Ö.V. önce evi kendisinin yaktığını ileri sürdü. Polis tarafından gözaltına alınan Ö.V.'nin 'evinde elektronik eşyalarla uğraşırken yerde bulunan ampulün patladığını, yanındaki ispirtonun da etrafa döküldüğünü, yatağın üzerine geldiğini ve odadaki eşyaların yanmaya başlaması üzerine evden ayrıldığını' söylediği öğrenildi.

Evi yakan şüphelinin ifadesi şaşkına çevirdi

Polis tarafından ifadesi alınan Ö.V. serbest bırakıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...