Tgrt Haber
30 Eylül 2021 22:37

Hatay'da ailesini katleden cani baba tutuklandı! 7 sayfalık cinayet gerekçesi şoke etti

Hatay'da dün gece anne ile 2 çocuğu oturdukları evde ölü bulundu. Olaya ilişkin soruşturmada şüpheli olarak gözaltına alınan baba, cinayeti itiraf etti. Cani baba akşam saatlerinde çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, eve bıraktığı 7 sayfalık nottaki cinayetin gerekçesine ilişkin bahaneler kan dondurdu.

Hatay'da ailesini katleden cani baba tutuklandı! 7 sayfalık cinayet gerekçesi şoke etti
hatay,,aile,,katliam,,cinayet,

Hatay'da ailesini katleden cani baba tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İskenderun ilçesine bağlı Denizciler Mahallesi'ndeki Aynur Mert'in yaşadığı evden gelen kötü kokular komşularını harekete geçirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye sevk edildi. Eve giren ekipler, içeride Aynur Mert (41) ile çocukları Aleyna (16) ve Ahmet Ali Mert'in (14) cansız bedeniyle karşılaştı. Acı haberi alarak olay yerine gelen yakınları büyük üzüntü yaşadı.

3 kişinin öldüğü korkunç olayla ilgili soruşturma başlatan ekipler, şüpheli baba Turgay Mert'i Osmaniye'de saklandığı adreste gözaltına aldı. Emniyetteki ilk ifadesinde psikolojisinin bozuk olduğunu ve son zamanlarda ailesiyle ilgili sorunlar yaşadığını öne süren zanlı cinayeti itiraf etti. 

CANİ BABA TUTUKLANDI

Şüpheli baba Turgay Mert'in, İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlandı. İskenderun Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Hatay'da ailesini katleden cani baba tutuklandı! 7 sayfalık cinayet gerekçesi şoke etti

CİNAYETİN GEREKÇESİ 7 SAYFALIK MEKTUPTA

Turgay Mert'in ifadesinde, eşi ve çocuklarıyla sorununu olmadığını, onlara bakacak kimse olamayacağı düşüncesiyle öldürdüğünü ve Osmaniye’de hap içerek intihara kalkıştığını söylediği öğrenildi. Mert'in cinayeti işlediği evine 7 sayfalık not bıraktığı, notta meslekte mobing gördüğü için psikolojisinin bozuk olduğunu bu yüzden bunalıma girdiğini yazdığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...