Tgrt Haber
17 Eylül 2021 06:15

Hem korona hem pişkin: Cezaya tepki gösterdi

Kırıkkale’de koronavirüs testi pozitif olan bir kadın arkadaşlarıyla birlikte caddede dolaşırken polise yakalandı. Genç kadın karantina kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle yazılan cezaya da tepki gösterdi.

Hem korona hem pişkin: Cezaya tepki gösterdi
Kırıkkale,koronavirüs,

Kırıkkale’de devriye atan polisler cadde üzerinde dolaşan bir grup vatandaşın GBT sorgulamasını yaptı. Ekipler, sorgulamada Tuğçe P'nin koronavirüs testinin pozitif çıktığını öğrenirken durumu il salgın denetim merkezine bildirdi. Karantina kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle 4 bin 50 lira idari para cezası uygulanan Tuğçe P, "Mükemmel, çok güzel. İsterseniz 10 bin lira yazın" diyerek tepki gösterdi. Ekipler, buradaki işlemlerin arından 21 yaşındaki Tuğçe P'yi İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ait bir yurda yerleştirildi. Yanında bulunan 4 arkadaşı da temaslı yazılarak 14 gün süreyle evlerinde karantinaya alındı.

Hem korona hem pişkin: Cezaya tepki gösterdi

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...