Tgrt Haber
20 Eylül 2021 11:11

İstanbul'un göbeğinde işkence: Bağlayıp kırbaçladıkları anları ailesine gönderdiler

Beyoğlu'nda Faslı iki kişi, Ürdünlü bir genci kaçırıp bağladıktan sonra 15 gün boyunca kırbaçla döverek çeşitli işkencelere maruz bıraktılar. Aileden fidye istemek için işkenceyi kayıt altına alan zanlılar, para ödendikten sonra bıraktıkları gencin şikayeti üzerine kıskıvrak yakalandılar.

İstanbul'un göbeğinde işkence: Bağlayıp kırbaçladıkları anları ailesine gönderdiler
fidye,işkence,faslı,ürdünlü,kırbaç,beyoğlu

İstanbul Beyoğlu’nda Faslı oldukları öğrenilen iki gaspçı, Ürdünlü bir genci fidye için kaçırarak günlerce işkence yaptılar. Ellerini ve ayaklarını bağladıkları genci 15 gün boyunca kırbaçla döven ve o anları cep telefonu kamerasına kaydederek gencin ailesine gönderip yüklü miktarda fidye isteyen zanlılar, ödenen paranın ardından rehineyi serbest bıraktı. Fidye ödendikten sonra kurtulan gencin şikayeti üzerine Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin kıskıvrak yakaladığı Faslı gaspçılar tutuklanarak cezaevine gönderildi

Beyoğlu Çukur Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Ürdün uyruklu Mohammed Yousef Suleiman A.'yı 2 gaspçı kaçırarak bir eve kapattı. Gaspçılar ardından gencin ellerini ve ayaklarını bağlayıp cep telefonu ve pasaportuna el koyduktan sonra 15 gün boyunca kırbaçla vurarak işkence yaptı.

İstanbul'un göbeğinde işkence: Bağlayıp kırbaçladıkları anları ailesine gönderdiler

KURTULUNCA POLİSE KOŞTU

Şüpheliler işkence yaptıkları Ürdünlü gencin ailesine görüntüledikleri işkence anlarını göndererek fidye istedi. Bunun üzerine Ürdünlü gencin ailesi gaspçıların istediği miktarı hesaplarına yatırdı. Fatih'te uluslararası bir transfer şirketinden parayı çeken şüpheliler, Ürdünlü genci serbest bıraktı. Şüphelilerden kurtulan genç ise polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

İstanbul'un göbeğinde işkence: Bağlayıp kırbaçladıkları anları ailesine gönderdiler

2 ZANLI DA TUTUKLANDI

Gencin ihbarı üzerine harekete geçen Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şahısları yakalamak için çalışma başlattı. Ürdünlü gencin işkence edildiğini söylediği noktaya giden ekipler, kendisini alıkoyan gaspçıların Fas uyruklu Odeh İbrahim Salem A. ve İlass E. olduğunu tespit etti. Çalışmalar devam eden Beyoğlu polisi 2 şüpheliyi kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

Emniyete götürülen şüphelilerin ifadelerinin alınmak ve adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adliyede çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...