Tgrt Haber
30 Aralık 2021 11:47

'İşte böyle çalarız' diyen hırsızlara polisten cevap: İşte böyle yakalarız

Esenyurt’ta inşaat malzemelerinin olduğu depoyu soyan hırsızlar kullandıkları çalıntı aracın üzerine 'işte böyle çalarız' yazıp kapı kısmına da gülücük çizmişlerdi. Polis ekipleri, 2'si yaşı küçük 3 şüpheliyi dün yakalayarak gözaltına aldı. Polisler ukala hırsızların aracın üzerine yazdığı yazıya, 'işte böyle yakalarız' notlu kağıtla ders niteliğinde cevap verdi.

'İşte böyle çalarız' diyen hırsızlara polisten cevap: İşte böyle yakalarız
hırsız,polis,esenyurt,yazı

Esenyurt’ta inşaat malzemelerinin olduğu depoyu soyduktan sonra hırsızlıkta kullandıkları çalıntı aracın üzerine “İşte böyle çalarız” yazıp kapı kısmına da gülücük çizen hırsızlar yakalandı. Hırsızları yakalayan polis ekipleri 'işte böyle yakalarız' yazılı kağıtla ders niteleğinde bir cevap verdi.

AYNI GÜN YAKALANDILAR

Esenyurt'ta çaldıkları panelvan aracı kullanarak inşaat malzelerinin olduğu depoyu soyan hırsızlar aracı sokak ortasında terk ederek kayıplara karışmıştı. Bırakıp kaçtıkları çalıntı aracın üstüne 'işte böyle çalarız' yazdıktan sonra kapıya gülücük çizen hırsızlar her yerde aranıyordu. Olayın ardından harekete geçen polis ekipleri, dün şüphelilerden U.K. isimli yaşı küçük şahsı kaçmaya çalıştığı sırada, T.Ş. isimli yaşı küçük şahıs ile E.D.D. isimli şahsı da aynı gün yakalayarak gözaltına aldı.

'İŞTE BÖYLE YAKALARIZ' CEVABI

Emniyete götürülen hırsızların işlemleri sürüyor. Polis ekipleri ise yakaladıkları hırsızların ukala yazısına karşılık verdi. Hırsızlar polisin kendilerine verdiği kağıtla şaşkına uğradı. Ekiplerin kağıda yazdığı , 'İşte Böyle Yakalarız’ yazısı hırsızlara adeta ders oldu.

'İşte böyle çalarız' diyen hırsızlara polisten cevap: İşte böyle yakalarız

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...