Tgrt Haber
26 Eylül 2021 12:26

Kahvehane alev aldı, müşteriler umursamadı: Yanan çatının altında okeye döndüler

Düzce'de bir kahvehanenin çatısında çıkan yangın, çevredeki kişiler tarafından kısa süreli paniğe neden olurken kahvehane müşterileri oralı bile olmadı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangını umursamayan müşteriler, dumana rağmen oyun oynamaya devam etti.

Kahvehane alev aldı, müşteriler umursamadı: Yanan çatının altında okeye döndüler
düzce,kahvehane,itfaiye,yangın,oyun,okey

Düzce'de bir kahvehanenin bacasındaki yangın işletme sahibini paniğe sürüklerken müşterilerin umursamaz tavırları dikkat çekti. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği çatıdaki yangın esnasında içeri olan dumana aldırmayan müşteriler dükkanda oturarak oyun oynamaya devam etti. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Düzce'nin Dereli Tütüncü Mahallesi'nde bulunan bir kahvehanede meydana gelen olayda, işletme sahibi kahvehanedeki sobayı yaktıktan sonra bacada yangın çıktı. Borulardan çıktığı düşünülen dumanların çatıdan geldiğini fark eden işletme sahibi, hemen çatıya çıkarak alevlere müdahale etti.

YANAN ÇATININ ALTINDA OKEYE DÖNDÜLER

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri çatıda soğutma çalışması yaptığı sırada içeride tavla ve okey oynayan müşteriler ise yerlerinden kalkmayarak oyunlarına devam etti.

Polis ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...