Tgrt Haber
11 Ocak 2022 22:42

Komedi filmi gibi hırsızlık cezaevinde son buldu

Tokat'ın Niksar ilçesinde sanayi sitesindeki bir iş yerine camı kırarak giren O.Ö., buradan aldığı bin lirayı bir süre sonra düşürdü. Daha sonra bir başka iş yerinin önündeki park halindeki otomobili çalan O.Ö, bozulan aracı bir akaryakıt istasyonunda bırakıp kaçtı. Camını kırarak girdiği marketteki kasayı da alan zanlı, polis ekiplerince yakalandı. O.Ö, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Komedi filmi gibi hırsızlık cezaevinde son buldu
Tokat,,Niksar,,hırsızlık,,polis,

Tokat’ın Niksar ilçesinde çaldığı parayı düşüren, çalmaya çalıştığı otomobil de bozulan şüpheli, bir marketten yaptığı hırsızlığın ardından kısa sürede yakalandı. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

PARAYI DÜŞÜRDÜ

Önceki gün şüpheli şahıs, sanayi sitesi bulunan bir iş yerinin camlarını kırarak içeri girdi kasadan bin TL alarak uzaklaşırken parayı da düşürerek kaybetti. Daha sonra sanayi sitesi içerisinde başka bir işyerinin önünde park halinde bulunan otomobili çalan hırsız, aracın arıza yapması üzerine otomobili bir akaryakıt istasyonuna bırakarak uzaklaştı.

KASA BOŞ ÇIKTI

Daha sonra akşam saatlerinde ilçe merkezinde bir marketin kapısının camını kırarak içeri giren şüpheli, market kasasını alarak kaçmaya çalıştı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ekipleri yaptıkları araştırmada 29 yaşındaki O.Ö. adlı şüpheliyi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelinin marketten çaldığı kasa ara sokakta duvar dibinde bulunurken içerisinin boş olduğu anlaşıldı.

Komedi filmi gibi hırsızlık cezaevinde son buldu

Şüpheli emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...