Tgrt Haber
14 Kasım 2021 13:04

Maganda kurşunu davetlileri hedef aldı! Bir düğünde 2 ölüm

Çorum'da bir düğünde eğlence adı altında havaya sıkılan kurşunlar, 2 kişiyi hayattan kopardı. 37 yaşındaki Murat Şahin ce 44 yaşındaki Emin Alparslan'ın öldüğü olayda polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Maganda kurşunu davetlileri hedef aldı! Bir düğünde 2 ölüm
maganda,maganda kurşunu,düğün,çorum

Çorum’un Bayat ilçesinde, bir düğün töreninde havaya açılan ateş, iki davetliye ölüm getirdi. Kurşunların isbet ettiği 37 ve 44 yaşlarındaki iki adam hayatını kaybederken şüpheli, olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.

Bayat ilçesine bağlı Tepekutuğun köyünde meydana gelen olayda, iddiaya göre, köyde düzenlenen düğün töreninde bir davetli, silahını çıkararak havaya ateş açtı. Şahsın silahından çıkan kurşunlar, 37 yaşındaki Murat Şahin ve 44 yaşındaki Emin Alparslan'a isabet etti.

HASTANEYE KALDIRILAN YARALILAR KURTARILAMADI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan Murat Şahin kaldırıldığı İskilip Devlet Hastanesi'nde, Emin Alparslan da Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Maganda kurşunu davetlileri hedef aldı! Bir düğünde 2 ölüm
Maganda kurşununa kurban giden 44 yaşındaki Emin Alparslan

Jandarma ekipleri, iki kişinin ölümüne sebep olan ve olayın ardından kayıplara karışan şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Maganda kurşunu davetlileri hedef aldı! Bir düğünde 2 ölüm
37 yaşındaki Murat Şahin, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...