Tgrt Haber
23 Temmuz 2021 11:55

Markette tacize dayak kamerada

İstanbul Taksim’de markete giren kadın, arkasından yaklaşan yabancı uyruklu bir şahsın elle tacizine uğradı. Tacizi gören kadının eşi yabancı uyruklu şahsı darp etti.

Markette tacize dayak kamerada
Taksim,taciz

İstanbul Taksim’de meydana gelen olayda bir kadın alışveriş yapmak üzere markete girdi. Kadının arkasından yaklaşan yabancı uyruklu şahıs kadına elle tacizde bulundu. Kadının eşi tacizi görmesi üzerine şahsı darp ederken olay anı kameralara saniye saniye yansıdı.

TACİZCİ SERBEST BIRAKILDI

Ortalığın bir anda karıştığı kavgada şahıs, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Taciz ve darp anları ise güvenlik kameralarına yansıdı. Emniyete götürülen ve İsrail vatandaşı olduğu öğrenilen şüpheli, işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Markette tacize dayak kamerada

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...