Tgrt Haber
04 May 2021 14:53

Otobüste unuttuğu 4 bin TL ve 2 telefona kavuşan yolcu rahat nefes aldı

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Bursa'ya gitmek üzere bindiği otobüste 4 bin Euro ile beraber 2 cep telefonunu unutan yolcu, firma görevlilerinin emanetleri teslim etmesiyle rahat nefes aldı.

Otobüste unuttuğu 4 bin TL ve 2 telefona kavuşan yolcu rahat nefes aldı
otobüs,,para,,yolcu,,bursa,,sabiha gökçen,

İstanbul'dan Bursa'ya giden bir yolcunun başına gelenler duyanları şaşkına çeviriyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Bursa'ya gitmek üzere İstanbul Konfor Turizm adlı firmasına binen bir yolcu, içinde 4 bin Euro ve 2 adet cep telefonunun bulunduğu çantasını araçta unuttu. Araç kontrolü sırasında durumu fark eden firma yetkilileri, çantayı ve içindekileri eksiksiz olarak sahibine teslim etti. Çantasını kaybettiği için paniğe kapılan yolcu ise emanetine kavuşunda rahat nefes aldı.

İstanbul Konfor Turizm Müdürü Aydın Soylu, yaşanan olayları şu sözlerle anlattı:

Sabah saatlerinde bir eş aldık. Bir bayan bir erkek. Bursa terminale bırakmış kaptanımız. Araç tekrardan Sabiha Gökçen'e döndüğünde, araç bırakıldıktan sonra arkadaşlar aracı kontrol ediyorlar. Kontrol esnasında bir eşyanın bırakıldığını görüyor koltukta. Sonra arkadaşlar bunu bana getirdiler. Mont kalmıştı bir de bir poşet kalmıştı. Sonra ceplerini kontrol ettiğimizde yaklaşık olarak 4 bin 100 euro para, bir miktar da Türk Lirası, iki tane telefon, değerli eşyalar vardı. Sonra kimlik kartlarından şahsın telefon numarasına ulaştık. Kendisine 'eşyalarınız bizde' dedik. Daha sonradan Bursa'ya gidip arkadaşlara teslim ettik. Feribottan aldılar. Tabii çok memnun oldular. Zaten ülke olarak da zor bir süreçten geçiyoruz şu anda. Bunu herkes yapardı, sadece biz değil bunu eminim kim bulsa aynısını yapardı."

Otobüste unuttuğu 4 bin TL ve 2 telefona kavuşan yolcu rahat nefes aldı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...