Tgrt Haber
13 Temmuz 2021 14:15

Sayılı günler kaldı: Berberlerde bayram mesaisi başladı

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala berberlerde yoğunluk başladı.

Sayılı günler kaldı: Berberlerde bayram mesaisi başladı
BAYRAM,MESAİ,BERBER

Pandemi döneminde uzun bir süre kapalı kalan berberler tam normalleşmeye geçilmesiyle eski günlerine döndü. 1 Temmuz itibariyle normal çalışma sistemine geçen berberlerde Kurban Bayramı öncesi yoğunluk oluştu.

KURALLAR GÖZETİLEREK MÜSTERİ KABUL EDİLİYOR

Bayram öncesinde vatandaşlar randevu alarak berberlere gidiyor. Berberler bu süreçte pandemi kurallarını gözeterek müşterilerini kabul ediyor.

İstanbul faaliyet gösteren Berber Dinçer Keskin yoğunlukla ilgili olarak, ‘’1 Temmuz itibariyle normalleşmeden sonra işlerimiz hareketlendi.

RANDEVU ALINMALI

Kurban Bayram öncesi yoğunluğumuz başladı. Kısıtlamaların olduğu bayramlarda istediğimiz gibi çalışamamıştık. Şuan eskisi gibi hijyen kurallarına özen göstererek çalışıyoruz. Müşterilerimizden randevu alarak gelmelerini talep ediyoruz’’ dedi.

Sayılı günler kaldı: Berberlerde bayram mesaisi başladı

Berbere gelen müşteri Suat Özcan ise "9 günlük bayram tatili var, bu süreçte tatil hazırlıklarımı yapıyorum Son günler yoğun oluyor. 1 hafta öncesinden randevu alarak geldim’’ diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...