Tgrt Haber
19 Eylül 2021 09:55

Seyyar satıcıların yumruklu kavgası kamerada: Onlar dövüştü, vatandaş izledi

Avcılar'da metrobüs üst geçidinde, seyyar satıcılar arasında çıkan tartışma, yumruklu kavgaya dönüştü. İki kişinin birbirine girdiği anlara tanık olan çevredeki vatandaşlar, o anları bir süre seyrettikten sonra kavgayı ayırma girişiminde bulundu.

Seyyar satıcıların yumruklu kavgası kamerada: Onlar dövüştü, vatandaş izledi
avcılar,metrobüs,seyyar satıcı,kavga,yumruklu kavga

Avcılar’da metrobüs üst geçidindeki seyyar satıcıların yer kavgası, çevrede bulunan bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, vatandaşların kavgayı önce izleyip sonra ayırması ise dikkatlerden kaçmadı.

Dün öğle saatlerinde, Mustafa Kemalpaşa Metrobüs üst geçidinde meydana gelen olayda, edinilen bilgilere göre, üst geçitte çalışan iki seyyar satıcı arasında ‘yerimi aldın’ meselesi yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada iki seyyar satıcı yumruk yumruğa birbirlerine vurdu.

Yaşanan anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedilirken, kavganın ilk anlarında çevredeki diğer vatandaşların ayırmak yerine olayı izlemesi dikkat çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...