Tgrt Haber
06 Temmuz 2021 07:48

Taksi bariyerlere ok gibi saplandı: 2 ölü, 5 yaralı

Sakarya’da TEM Otoyolu’nda sürücüsünün kontrolünü kaybettiği taksi bariyerlere ok gibi saplandı. Feci kazada 2 kişi hayatını kaybetti. Kazada 3’ü çocuk 5 kişi de yaralandı.

Taksi bariyerlere ok gibi saplandı: 2 ölü, 5 yaralı
sakarya,,kaza,,ölüm,

TEM Otoyolu Sakarya geçişinde bir taksi kaza yaptı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3’ü çocuk 5 kişi ise yaralandı.

Feci kaza Sapanca gişeleri mevkiinde yaşandı. İstanbul’a doğru giden hafif ticari bir taksinin sürücüsü kavşaktaki yol ayrımında aracın kontrolünü kaybetti. 45 yaşındaki Fatih Kılıç’ın kullandığı araç bariyerlere ok gibi saplandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, itfaiye ve polis geldi.

Taksi bariyerlere ok gibi saplandı: 2 ölü, 5 yaralı

2 KİŞİ ÖLDÜ, 5 KİŞİ YARALANDI

Sürücü Fatih Kılıç ve 7 yaşındaki Iraklı 7 yaşındaki Rawasee Yasir Abdulraheem Al Zuhaırı olay yerinde öldü. Kazada 23 yaşındaki Taleeah Saleem Raheem Asakra ile 27 yaşındaki Rıyam Omar İbrahim ile 6 yaşındaki Ayat Hussein Abdulraheem, 9 yaşındaki Yousıf Husseyin Abdulraheem ve 9 yaşındaki Abdulraheem Mohmood ise ise yaralandı.

İtfaiye araçta sıkışan yaralıları kurtardı. Yaralıların sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...