Tgrt Haber
12 Ekim 2021 11:34

İstanbul'un göbeğinde akıl almaz kaza! Ticari taksi ata çarptı

Eyüpsultan'daki D-020 Karayolunda seyir halindeki ticari taksi önüne çıkan ata çarptı. Taksinin hurdaya döndüğü kazada hayvan telef olurken taksi sürücüsü ile yolcu ise yaralandı.

İstanbul'un göbeğinde akıl almaz kaza! Ticari taksi ata çarptı
eyüpsultan,,at,,taksi,,trafik kazası,

Eyüpsultan Göktürk'te meydana gelen trafik kazasında, seyir halindeki ticari taksi aniden önüne çıkan ata çarptı. Çarpmanın şiddetiyle taksi şoförü ve sürücü hafif yaralanırken at ise telef oldu. Ekiplerin çalışması sonucu atın bulunduğu yerden kaldırılmasıyla yol yeniden trafiğe açıldı.

 Eyüpsultan D-020 Karayolu Göktürk mevkiinde, saat 00.30 sıralarında meydana gelen kazada, İstanbul Havalimanından yolcu alan Şevket Demirbozan idaresindeki 34 TJD 92 plakalı taksi, yola çıkan başıboş atı yoğun sis nedeniyle fark etmeyerek ata çarptı. Çarpmanın etkisiyle at savrulurken sürücü Şevket Demirbozan ile yolcusu Milena Durdic yaralandı.

İstanbul'un göbeğinde akıl almaz kaza! Ticari taksi ata çarptı

YOĞUN SİSE KARŞI ÖNLEM ALINDI

Kazayı gören diğer sürücüler durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yardımıyla taksiden çıkarılan 2 kişi sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri, yoğun sisin olduğu yolda yeni bir kaza olmaması için önlem aldı. Kazaya karışan taksi çekici yardımıyla otoparka götürülürken kazada telef olan at ise belediye ekipleri tarafından olay yerinden kaldırıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili çalışma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...