Tgrt Haber
16 Ocak 2024 15:56 - Güncelleme : 16 Ocak 2024 16:34

İşte sadece dâhilerin çözebileceği soru... 10 saniyede bulan IQ farkını ortaya koyuyor

Milyonlarca insan IQ seviyesini merak ediyor. Bu nedenle zeka bulmacaları milyonlarca vatandaşın ilgi odağı olmuş durumda... Zeka testi olarak işlev gören bu görsellerde doğru cevaba ulaşma hızınız IQ seviyenizi ortaya koyuyor. Parktaki gizli oyuncak arabayı 10 saniyede bulanların IQ seviyesi ise bir hayli yüksek. Peki siz kaç saniyede buldunuz?

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
İşte sadece dâhilerin çözebileceği soru... 10 saniyede bulan IQ farkını ortaya koyuyor
ıq,oyuncak araba

Zeka testleri milyonlarca insanın ilgi oldağı haline geldi. Çünkü bu mantık testlerini çözen insanların fikir üretme, dikkat ve algılama yetenekleri arttırırken görsel hafızayıda kuvvetlendiriyor.

OYUNCAK ARABAYI BULMAK İÇİN 10 SANİYENİZ VAR

Zeka bulmacası olarak karşımıza çıkan görsellerde amaç resimdeki gizli detayı ortaya çıkarmamızdır. Bu resimde bir oyuncak araba gizli. Gizli oyuncak arabayı bulmak için ise 10 saniyeniz var.

Yalnızca yüksek IQ'su olanlar resimdeki gizli oyuncak arabayı 10 saniyede buluyor.

İşte sadece dâhilerin çözebileceği soru... 10 saniyede bulan IQ farkını ortaya koyuyor

IQ ölçen bir zeka testi olan bu görselde doğru yanıta ulaşmak için ipuçlarını bulmanız gerek. Göz önünde olan ipuçları sizi doğru yanıta ulaştıracaktır. Mantığınızı dinleyerek bu keyifli zeka testini başarıyla geçtiyseniz tebrikler.

Bu sizin yüksek IQ'lu olduğunuzu gösteriyor.

Eğer resimdeki gizli oyuncak arabayı 10 saniyede bulamadıysanız o halde merak etmeyin. Sorumuzun doğru yanıtı haberin devamında sizleri bekliyor. 

Kafa karıştırıcı bir zeka bulmacası olan bu testte doğru yanıta ulaşmak için kalıpların dışında düşünebilmeniz gerekiyor. Farklı bir mantık yürüterek normal şartlarda göz önünde olmayan yanıta kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Gözlem ve problem çözüme yeteneklerinizi test edebileceğiniz bu görsellerde yalnızca yüksek IQ'su olanlar doğru yanıta ulaşmayı başarıyor. 

10 saniyede gizli oyuncak arabayı bulamayanlar için doğru yanıt aşağıda...

İŞTE BULMACANIN CEVABI

Resimdeki gizli oyuncak arabayı bulmak için göz önünde olmayan detaylara dikkat etmeniz gerekiyor. Eğer hala resimdeki gizli oyuncak arabayı bulamadıysanız o halde dondurma arabasının altına bakmak isteyebilirsiniz.

İşte zeka bulmacasının doğru cevabı:

İşte sadece dâhilerin çözebileceği soru... 10 saniyede bulan IQ farkını ortaya koyuyor

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...