Tgrt Haber
25 Mart 2024 15:16 - Güncelleme : 26 Mart 2024 10:47

Seçimden sonra üniversiteler tatil mi? (1 Nisan)

Türkiye seçime gidiyorken en çok aratılanlar arasında okulların tatil olup olmadığı yer aldı. 31 Mart Pazar günü yerel seçim yapılacak. Sandığa gidecek vatandaşların merak ettikleri arasında ise üniversitelerde ders işlenip işlenmeyeceği oldu. 2024 genel seçiminin ardından okullar tatil edilmişti. Detaylar...

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
Seçimden sonra üniversiteler tatil mi? (1 Nisan)

31 Mart 2024 Pazar günü yerel seçim gerçekleşecek. Üniversite öğrencilerinin gündeminde ise okulun olup olmadığı yer aldı. Öğrenciler pazartesi günü ders durumunu araştırmakta. Genel seçimin ardından okullarda ders işlenmemişti ve bu sene nasıl olacağına dair sorular gündemde. 

SEÇİMDEN SONRA ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ 2024?

31 Mart'ta yerel seçim yapılacak. Oy verme işlemlerinin ardından pazartesi günü okullar tatil olacak fakat üniversiteler için karar her üniversitede farklılık göstermektedir. Durumu öğrenmek için okulunuzun resmi sitesinden gelecek olan duyuruyu beklemelisiniz. Tatil kararı rektörlüklerde ayrı olarak alınacak.

SEÇİME KAÇ GÜN KALDI?

Pazar günü yapılacak olan seçime 26 Mart itibarıyla 4 gün kaldı. Vatandaş pazar günü sandığa gidecek.

Seçimden sonra üniversiteler tatil mi? (1 Nisan) - 1. Resim

YASAKLAR BAŞLADI MI?

21 Mart itibarıyla yasakların bazıları başladı. Propaganda serbestliği 30 Mart Cumartesi saat 18.00'de biterken seçim yasakları 31 Mart saat 23.59'da sona erecek.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...