Tgrt Haber
07 Mart 2024 00:32 - Güncelleme : 07 Mart 2024 01:48

Twitter'a giriş esnasında erişim problemi yaşanıyor

Twitter (X) çöktü mü? | Sosyal medya platformu olan Twitter'da 7 Mart gecesi bazı problemler meydana geldi. Kullanıcılar uygulamaya giriş esnasında erişim problemi yaşamasının ardından çöktü mü, neden açılmıyor ve sorun mu var gibi sorulara cevap aradı. Kullanıcılar "Twitter hesabıma giremiyorum" araması yapmakta. Twitter erişim sorununa ilişkin bilgiler...

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
Twitter'a giriş esnasında erişim problemi yaşanıyor
Twitter, Erişim Sorunu, Sosyal Medya

Sık kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan Twitter'a giriş yaparken sorun yaşayan kullanıcılar çöktü mü, neden açılmıyor sorularını araştırdı. Uygulamaya giriş esnasında problem ile karşılaşanlar erişim sorunu hakkında detaylı bilgiler aramakta. Peki, Twitter çöktü mü?

TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ?

7 Mart gecesinde Twitter'da bazı erişim problemleri meydana geldi. Kullanıcılar uygulamaya giriş yaparken bazı problemler ile karşı karşıya kaldı. Erişim sorununun kısa sürede düzelmesi beklenmektedir. Twitter ekibinden açıklama gelmesiyle beraber haberimizi güncelleyeceğiz.

TWİTTER ERİŞİM SORUNU!

Twitter uygulamasına giriş esnasında sorun yaşayan kullanıcılar çöktü mü sorusunu araştırdı. Downdetector'da yer alan raporlar ise şöyle:

Twittter'da erişim problemi yaşanıyor - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...