Tgrt Haber
28 Mart 2024 17:25 - Güncelleme : 28 Mart 2024 17:28

AK Parti Sincan Belediye Başkan adayı Murat Ercan hayatına dair bilgiler

Gündemde yer alan isimler arasında olan AK Parti Sincan Belediye Başkan adayı Murat Ercan'ın hayatı ve kariyeri insanlar tarafından merak ediliyor. Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte vatandaşlar kim, nereli, kaç yaşında gibi soruların cevabını arıyor. İşte detaylar...

Editör: Hüseyin Bahçıvan / Kaynak: TGRT Haber
AK Parti Sincan Belediye Başkan adayı Murat Ercan hayatına dair bilgiler

31 Mart 2024 yerel seçimlerine sayılı günler kala AK Parti Sincan Belediye Başkan adayı olan Murat Ercan'ın hayatı, kariyeri ve nereli olduğu insanlar tarafından araştırılıyor. Murat Ercan, Kırşehir'de doğmuştur. Detaylar haberimizdedir.

MURAT ERCAN KİMDİR?

Murat Ercan 1974 yılında Kırşehir'de dünyaya geldi. İlk ve orta öğretimine babasının memuriyeti nedeniyle yurdun çeşitli yerlerinde devam etti. 1991 yılında ise Keçiören Lisesi'nden mezun oldu. Sırasıyla Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ve Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden de mezun olan Murat Ercan, Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi alanında da yüksek lisans yaptı. Bu alanda doktora çalışmaları ise hala devam ediyor.

AK Parti Teşkilatlarında mahalle, ilçe ve il düzeyinde birçok görevler üstlendi. 2014 yılında Sincan Belediye Meclisi Üyesi olarak seçildi. 2017 yılına gelindiğinde ise Sincan Belediye Başkanlığı görevine getirildi. 2019 yerel seçimlerinde ise Sincan Belediye Başkanı seçildi. İngilizce bilen Murat Ercan 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti Sincan Belediye Başkan adayı olmuştur. 

AK Parti Sincan Belediye Başkan adayı Murat Ercan hayatına dair bilgiler - 1. Resim

MURAT ERCAN EVLİ Mİ?

Murat Ercan evli ve üç çocuk babasıdır. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...