Tgrt Haber
04 Temmuz 2023 06:09 - Güncelleme : 04 Temmuz 2023 06:09

Fransa’da polis memurundan TRT muhabirine Türkçe “Buradan çekilin” uyarısı

Fransa’da 17 yaşındaki gencin polis kurşunuyla öldürülmesi sonucu başlayan protestoları takip etmek için bölgeye giden TRT muhabirine polis memuru Türkçe “Buradan çekilin” uyarısında bulundu. O anları sosyal medya hesabından paylaşan muhabir Mustafa Seçen kendisini uyaran polisin Fransa polis teşkilatında görevli Ankara/Balâlı memur olduğunu söyleyerek gece boyunca güvenliklerini sağladığını ifade etti.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
fransa,protesto,trt muhabiri,polis

Fransa sokakları yangın yeri. 17 yaşındaki gencin polis kurşunuyla öldürülmesi sonucu binlerce gösterici sokağa taştı. Zaman zaman polisle karşı karşıya gelen protestocular Fransa’nın farklı noktalarındaki dükkanları yağmaladı. Park halindeki araçları, bazı evleri ve dükkanları da ateşe veren göstericilerin bu eylemine aşırı sağcı gruplar da tepki gösterdi. Sokağa çıkan aşırı sağcı grup ile eylemciler arasında tansiyon yükseldi. Polisin müdahalede bulunduğu eylemlerde binin üzerinde kişi gözaltına alındı.

TÜRKÇE UYARI: BURADAN ÇEKİLİN

Dünya kamuoyunun yakından takip ettiği Fransa’daki protestoları anlık olarak aktarmaya giden TRT Muhabiri Mustafa Seçen canlı yayın sırasında ilginç anlar yaşadı. Muhabir Seçen haberini aktardığı sırada bir polis memuru kendisini “Buradan çekilin” diyerek uyardı.

O POLİS TÜRK ÇIKTI

O anları sosyal medya hesabından paylaşan TRT muhabiri Mustafa Seçen paylaşımına;  “Fransa polis teşkilatında görevli Ankara/Balâlı bir abimiz gece boyunca etrafımızda gezerek güvenliğimizi sağlamaya çalıştı. Biz çok başka bir milletiz” notunu düştü.

https://twitter.com/mustafasecenn/status/1675459807661129728

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...