Tgrt Haber
28 May 2017 10:16 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:34

Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı | 27 Mayıs 2017 Sayısal Loto Sonucunu ÖĞREN

Sayısal Loto Sonuçları açıklandı. Sayısal Loto sonucu her hafta olduğu gibi bu hafta da yine Cumartesi günü çekildi. 27 Mayıs 2017 Sayısal Loto da kazandıran rakamlar ve sonuçlar hangileri. İşte Sayısal Sonuç sorgulama ekranı...

Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı | 27 Mayıs 2017 Sayısal Loto Sonucunu ÖĞREN
sayısal loto sonuçları, sayısal loto sonucu, sayısal loto, sayısal loto mpi,27 Mayıs 2017 Sayısal Loto sonucu,

Sayısal Loto Sonuçları açıklandıSayısal Loto Sonucunu her hafta olduğu gibi bu hafta da yine Cumartesi günü çekildi. 27 Mayıs 2017 Sayısal Loto da kazandıran rakamlar ve sonuçlar hangileri. İşte detaylar.
Geçtiğimiz hafta devreden Sayısal Loto bu hafta da devretti. Sayısal Loto ikramiyesinin gelecek hafta yapılacak çekilişte 5 milyon TL'yi geçmesi bekleniyor. Sayısal Loto'nun bu hafta Sayısal Loto, Sayısal Loto sonuçları ve diğer tüm detaylar haberimizde...

SAYISAL LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

27 Mayıs Sayısal Loto sonuçları bugün saat 21.15'de belli oldu. Sayısal Loto sonuçları:

5 - 14 - 16 - 18 - 31 - 48

Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı | 27 Mayıs 2017 Sayısal Loto Sonucunu ÖĞREN

Sayısal Loto’nun Fiyatı Ne Kadar?

Sayısal Loto oynanan kolonların her bir tanesi için 1,5 lira ücret alınmaktadır. Bir kolon içinde 1’den 49’a kadar sayılar yer alır. Bu sayılardan 6 tanesi seçilir ve işaretlemesi yapılır. Böylece bir kolon doldurulmuş olur. Bir bilet üstünde bu kolonlardan 6 tane bulunmaktadır. Bilet üstünde yer alan 6 kolonu da doldurarak kazanma şansınızı daha da arttırabilirsiniz. Bilet üstündeki tüm kolonlar doldurulduğunda 9 TL ücret ödenmesi gerekecektir. Sayısal Loto’da bulunan kolonlar için 1,5 TL ödeme yapılırken, Şans Topu için 1 TL, Süper Loto için 2 TL ve On Numara için de 1 TL ücret ödenir.

Sayısal Loto Ne Zaman Çekilir?

Milli Piyango idaresi tarafından düzenlenen Sayısal Loto çekilişi, her cumartesi günü saat 21.30 gibi yapılmaktadır. Sayısal Loto için, kişiler kendileri kolon doldurabilecekleri gibi bayilerde bulunan terminallerden otomatik oynanmış bilet de alabilirler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...